Burçlar Ne Renk Giyinmeli?

0
1449

Belki de uzun zaman sonra en renkli sezon olarak karşımıza çıkacak 22 Yaz Koleksiyonları hayat enerjimizi yükseltiyor. Bu sezon birçok ilham kaynağından esinlenerek aslında hayatımızın içinde olan ama kaçtığımız o cıvıl cıvıl renklerin dünyasına kapı açıyoruz. Biz BSL olarak yeni sezonun renklerinin enerjisine kapıldık bile!

Biz kadınların, en çok önem verdiği ve son dönemlerde popülerliği iyice artan astroloji kavramını modayla buluşturuyoruz. Hadi şimdi burçlarımız bu sezon hangi renkleri giyeceğimize karar versin!

Koç Burcu ve Ona En Çok Yakışan Renk

Koç burcu genel özelikleri bakımından aktif ve dinamik bir burç olarak karşımıza çıkıyor. Koç kadınları da güçlü ve mücadeleci özelikleriyle bu sezon kırmızı rengin en çok yakıştığı burç grubu oluyor.  Koçlar size güzel bir haberim var! Kırmızı ve tonlarıyla buluşmanız için BSL’nin büyülü dünyası için biletler hazır! Koç burcu kadınlarına tutkulu bir kırmızı kombini olarak İspanyol Paça Desenli Pantolon ve Dik yaka Crop Body ikilisini öneririz!

Boğa Burcu ve Ona En Çok Yakışan Renk

Sevgili boğa burçları doğayla ne kadar da iç içe gözüküyorsunuz! İnanılmaz bir enerji ve bolluk karşılıyor bizi. Boğa burcu grubu için en sevilen renk yeşil gözüküyor, yeşil eminiz size çok yakışacak. Siz boğalar yeşil deyince doğa, bolluk ve güveni aklınızdan çıkaramıyorsunuz! BSL editörlerinden biri olarak size önerim her giyindiğiniz de içinde güvende hissedeceğiniz yırtmaçlı triko midi kalem etek takımını hemen sipariş vermeniz.

İkizler Burcu ve Ona En Çok Yakışan Renk

Zekâyı ve hareketliliği temsil eden İkizler kişileri hareketli ve hızları ile baş döndürüyor. Renkleri gümüş, mavi, gri ve sarıdır. Bilirsiniz ikizler burcu olanlar biraz kararsızdır onlara tek bir rengi yakıştırmak bize hiç yakışmazdı O zaman pek sevgili ikizler, kararsızlığı biz yine size bırakalım size tek bir parça değil BSL’nin her tasarımı her rengi yakışacaktır sınırlarınızı yok etmenin tam zamanı!

Yengeç Burcu ve Ona En Çok Yakışan Renk

Zarafetin burca yansımış halisiniz siz yengeçler tam bir beyaz düşkünü olmalısınız! Hassas kalbinizi yumuşatacak olan beyaz tonları hayatınızın her yerine dağıtmalı, beyazın saf enerjisiyle bütünleşmelisiniz. En şık ve en zarif beyaz elbise modellerini incelemenizi tavsiye ederiz. BSL beyazının ruhunu hissetme zamanı geldi!

Aslan Burcu ve Ona En Çok Yakışan Renk

En asil burç diyebilir miyiz aslanlar için? Bence yöneticilik ve ego en çok onlara yakışıyor. Özgüvenli duruşlarına ve eğlenceli ruh hallerine çok yakışan renkler; kırmızı, sarı ve turuncu tonları. Sevgili aslanlar sizin kesinlikle tercihiniz en parlak en gösterişli tasarımlar olmalı; cesur dekolteler, derin yırtmaçlar… Düşündüm de çok havalı gözüküyorsunuz. Gözlerin her zaman üzerinizde olması sizi mutlu ediyorsa tercihiniz BSL koleksiyonları olmalı!

Başak Burcu ve Ona En Çok Yakışan Renk

Temiz, detaycı ve her konuda dikkatli olan başak burcu grubu, size ferahlığı hissettirecek mavi rengi tam sizin renginiz. Duruşunuz ile tam bir başak dedirttiğiniz için de kahverengi toprak tonları sizin renginiz olabilir. Günlük giyimde daha renkli olsanız da ofis ve gece hayatınızda ciddi tonların başak burçlarına çok yakışacağına eminiz.

Terazi Burcu ve Ona En Çok Yakışan Renk

Ah terazi burcu kişileri, içleri hep aşk dolu. Pamuk şekerden hayallere dalarken üzerinizde pembeler… Bakıyorum da en çok size bu tonlar yakışıyor. Mavi ve ametist rengi de Terazi burcuna hitap eden renklerdendir. Terazilerin estetik tutumunu da göz önünde bulundurursak twinset takımlar tam Terazi burcunun stiline hitap edecektir.

Akrep Burcu ve Ona En Çok Yakışan Renk

Dünyada görüp görebileceğiniz en seksi kişilikleri içinde barındıran bir burç. İşte akrepler ve renkleri; akrep enerjisi sizi etkisi altına alacak kadar güçlüdür. Onlara en çok yakışan renkler siyah ve larcivert tonları. Koyu tonların duruşlarını etkilediğini, bakışlarının bile değiştiğini düşünüyor bile olabilirler. Ayrıca koyu kırmızı, bordo ve mor renkleri de onların derin ve sarsılmaz tabiatlarını yansıtıyor. Biz akrep kadınlarını BSL kadınlarıyla özleştiriyoruz, siyahın detayları en çok onlara yakışıyor!

Yay Burcu ve Ona En Çok Yakışan Renk

Pek sevimli yaylar ne kadar da minnoş bir kalbiniz var! Jüpiter’in iyimser elektriğinin etkisinde olan Yaylar için lila, leylak ve mor renkleri vazgeçilmezdir. Gerçekliği seven ama asla hayal kurmaktan vazgeçmeyen yay burçları hayallerinizde ki mavi gökyüzünün üstünüzde duruşuna da bayılacaksınız. Sizin renkleriniz kesinlikle açık renkler, BSL’nin en ferah renklerini denemen için sana bir davetiye gönderiyorum 🙂

Oğlak Burcu ve Ona En Çok Yakışan Renk

Bakıyorum da Oğlak burçları yine disiplinli tavırlarını giyinmiş gezmeye çıkıyorlar. Hoş geldiniz Oğlaklar, sizin için fazla söze gerek yok kesinlikle renk tercihiniz toprak tonları olmalı. Gri, menekşe veya koyu maviyi de deneyebilirsiniz. Sizin ciddi tavrınıza yakışacak birkaç model önerim aşağıdadır;

Kova Burcu ve Ona En Çok Yakışan Renk

Kova burcu dediğimizde benim aklıma manipüle yeteneği yüksek, insan yönetmeyi seven çok zeki bireyler geliyor. Sevgili kovalar beni elektriğinizle kendinize çekiyorsunuz! Sizin ideal renginiz elektrik mavisi!

Balık Burcu ve Ona En Çok Yakışan Renk

Okyanusların içinde, düşleri yöneten balıklar, enerjiniz olağan üstü bazen ani düşüşler yaşıyor olabilirsiniz ama gün boyu üzerinizde ki renkler sayesinde hep en yüksek enerji seviyenizi koruyacaksınız. Sizler gibi narin insanlar uçuk beyaz, deniz yeşili ve elbette buğulu tonları yakışacak. Günlük stilinizi bu tonlar üzerinden oluşturabilirsiniz!

Hangi burca sahip olursan ol, dön yine gel çünkü BSL sana tüm renkleriyle kucak açıyor. Her gününüz enerjik geçsin, her kombinizle bu sezona damga vurun. Bir başka yorumda görüşmek üzere sevgili okuyucum ben alışveriş yapmaya kaçıyorum. Çünkü biliyorum ki bana en çok BSL yakışır. Görüşmek dileğiyle..

Sonraki İçerikMutlu Olmanın Felsefesi Nedir? Nasıl Mutlu Olunur?
BSL, 1991 yılından beri kadın giyim sektöründe kalitesi ve özgün tasarımlarıyla tanındı. Sokak stili ve kadın giyim modasında öncü markalar arasına yerleşerek Türkiye ve Avrupa’nın farklı bölgelerinde online ve perakende mağazalarıyla tarzına önem veren tüm kadınlara hizmet vermeye devam ediyoruz. İstediği şeyin ne olduğunu bilen ve ona sahip olmak isteyen güçlü kadınların stillerinden ilham alarak Gece, iş ve günlük hayatı bir araya getiriyoruz. Çizgilerin dışına çıkmak ve kendi güçlü dünyasına seyahat etmek isteyen tüm kadınları ürünlerimizle buluşturmayı hedefliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz