Mini eteklerin ruhuna bayılacaksınız!

0
1026

Bu sezon hava ne kadar soğuk olursa olsun stilinden vazgeçmeyenlerin trendi olacak süper mini etekler! Renk renk ve çeşitli kumaş türlerinde geniş seçenekleri ile dikkat çekici parçalardan olan mini etekler, dar kesimleri, pileli modelleri ile zarif ve havalı kombinlerde stil destekleyici parçalar haline geliyor.

Mini eteğinizi seçerken neye dikkat etmelisiniz?

Hemen hemen her kıyafet tercihinizde dikkat etmeniz gereken önemli püf noktalar vardır. Bunlar; Vücut ölçüleriniz, size en çok uyan renkler gibi detaylar olabilir. Eğer süper bir mini etek almak isterseniz en önemlisi de vücut tipinizi tanımanız ve doğru etek tercihini bu şekilde yapmanız olacaktır. Yoksa trend olduğu için alacağınız her hangi bir parça sizi pek mutlu etmeyebilir.

Şimdi vücut tipinizi öğrendiyseniz, sıra etek seçimi ve kombinlerine gelmeli.

BSL’nin sihirli dünyasında sizin için üretilen hem çok şık hem de çok zarif sayısız parçalar var. Bulunduğunuz ortama ve stilinize göre değişiklik gösterecek modelin ilk aşamada hangi kumaştan olmasını istediğinize karar vermelisiniz. Üzerine giyeceğiniz parçayı da bu etek kumaşına göre değerlendirebilirsiniz. Sık sık kullanırım ben bu eteği diyorsanız, renk tercihi yaparken size en çok yakışan ve her stilde her mekâna uyum sağlayacak detaylara dikkat edebilirsiniz.

Salaş ve oversize sokak stillerinden hoşlanıyorsanız kadife mini etekleri, bol gömlek modelleri ya da oversize kazaklar ile birleştirebilirsiniz. Hatta altına boğazlı spor ayakkabılarınızı da giyindiğiniz zaman tam bir Street style mottosu yakalarsınız. Önerim sade bir makyaj ve küçük aksesuarlar ile bu kombini taçlandırmak olacaktır. Güneş gözlüğünüzü takın ve caddeler sizin olsun!

Hanım hanım şık görüntülerden hoşlananlar; size önerimiz ise ceketlerle birleşen mini etek takımları olacak hem günlük hayatınızda hem de ofis stilinizde size eşlik edecek bu takımları ayrı ayrıda kombinleyerek zamansız parçalar elde edebilirsiniz. Boynunuza atacağınız bir şal ve doğru tercihte bulunduğunuz havalı bir kaban! Hayal ederken bile olağanüstü bir kombin oluyor. Güneşli ya da kapalı hava durumlarında şık, çarpıcı, dinamik görünümler BSL modelleri ile sizinle!

Sende seçtiğin BSL mini eteğinle fotoğraf paylaş ve bizi etiketle 😉 #BSLalwayswithyou hayatın her anında seninleyiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz