Efsane Kasım İndirimleri Başladı!

0
1128
Efsane Kasım İndirimleri Başladı!

Kasım ayında kaçırılmayacak sürpriz indirimler sizi bekliyor!

Havaların soğumasıyla yeni sezona geçiş ayı olarak kabul edilen Kasım ayı,  indirim zamanı olarak değerlendirilen bir ay haline gelmiştir. Bu ayda birçok marka yaratılan indirim algısına ayak uydurmakta ve sezon ürünlerine özel cazip fiyatlar sunmaktadır. Mevsimin vazgeçilmez parçalarından olan kaban, elbise, triko modelleri dışında ofis görünümleri için uygun olan palazzo pantolon, gömlek seçeneklerini değerlendirebilir, sitemiz de fiyat araştırması yapabilirsiniz. Sadece kıyafet değil ev için ihtiyacınız olan beyaz eşya, elektronik eşya, mobilyalarda da geçerli indirim fırsatlarını inceleyebilirsiniz. 

Kasım İndirimleri Nasıl Değerlendirilir?

Kasım ayı giyimden beyaz eşyalara, kozmetikten aksesuarlara birçok alanda indirim fırsatı sağlamaktadır. Eğer alışveriş yapmak için bütçenizi Kasım’a ayırdıysanız aklınızda kalan her parçayı alabilirsiniz fakat alışveriş bağımlısıysanız ve Kasım ayı için kısıtlı bir bütçeniz varsa bu ayı kendinize belirli kriterler koyarak en verimli şekilde değerlendirmeniz gerekir. İşte size indirimlerden en verimli şekilde faydalanmanıza yardımcı olacak bazı ipuçları:

İhtiyaç Listesi Oluşturun!

İndirimler başlamadan önce kendinize ihtiyaç listesi oluşturun. Dolabınızda eksikliğini hissettiğiniz parçaların listesini yapın. Yeni sezon ürünleri gittikçe pahalı bir hale geldiği için daha önce görüp aklınızda kalan parçaları da ayrı bir listeye koyabilirsiniz, indirim de sizi cezbedecek fiyatlar da satın almak isteyebilirsiniz. Kendinizi şımartmak için indirimi bahane edebileceğiniz heyecan verici bir ay bu ay.

İndirim Yapılacak Günleri Araştırın!

İndirim günlerini araştırın. BSL’de Kasım ayı boyunca mevcut bir indirim kategorimiz mevcut. İçindeki ürünler de sürekli güncellenmekte. %40 ve %60 indirim oranına sahip ürünlerimizi özel fiyatlar kategorimizden inceleyebilirsiniz. Üstelik 1500 TL ve üzeri alışverişleriniz de kargo ücretsiz!

Fiyat Araştırması Yapın!

İhtiyacınız olan ürünlere göre diğer markaların fiyatlarını inceleyin. İndirimlerle dolu bu ayda daha aynı kalitedeki ürünlere farklı markalarda fazla para ödemek istemezsiniz değil mi? BSL’ de cebinize uygun birçok model seçeneği bulabilirsiniz.

Online Alışveriş Tercih Edin!

Kolay iade seçeneği olan güvenilir sitelerden alışveriş yapmak hem vaktinize hem de cebinize fayda sağlar. BSL’ de 14 güne kadar ürünleri kolayca iade edebilirsiniz. 

Siteye Üye Olun ve Kampanyaları Takipte Kalın!

Online sitelere üyelik oluşturun. Üyelik oluşturduğunuzda ve mail izni verdiğinizde özel indirim günlerinde mail ve sms alacak, her türlü kampanyalardan haberdar olabileceksiniz. Üyelik oluşturmak size sadece özel indirim günlerinde değil diğer günlerde de anlık yapılan kampanyalardan haberdar olmanızı sağlar. Örneğin BSL’de ilk üyeliğinize özel 1000 TL üzerine kullanacağınız 100 TL hediye kuponunuzu üye olup bu günlerde hemen kullanabilirsiniz! 

Kasım Ayı Fırsatları Nelerdir?

Kasım ayı tüm dünyaya yayılmış indirim günlerine sahiptir. Bu ay içerisinde 11.11 bir diğer adıyla Single’s Day günleri ve Black Friday günleri mevcuttur. Yeni sezon ürünlerinde yapılan indirimlerle bu ay içerisinde kendinizi mutlu edebilir, elinizdeki alışveriş bütçesini en verimli şekilde değerlendirebilirsiniz. Bu indirim günlerinde sonbahar-kış sezonunun en maliyetli olan parçaları kabanları inceleyebilir, gardırobunuza beğendiğiniz takım modellerini ve en trend denim parçaları ekleyebilirsiniz. Gelin size kasım ayının cezbedici indirim günleriyle ilgili tüyolar verelim ☺  

11.11 İndirimleri Nedir?

Yalnız değilsiniz. Yeni sezona özel indirimlerimizle biz yanınızdayız!

11.11 indirimleri bir diğer adıyla Single’s Day indirimleri olarak anılan bugün de tüm dünya da indirimli alışveriş günleri başlamaktadır. Bu günler kapsamında birçok marka ürünlerini cezbedici oranlarda indirime sokmakta ve alışveriş yapmak için bekleyen müşterileri alışverişe çekmektedir. Sepetinizi hazırlayın çünkü BSL olarak yeniler kategorisine özel net %20 indirim ve özel fiyatların içinde bulunan %40 ve %60’a varan indirimler online sitemizde sizleri bekliyor. Siz de bugünlerde beğendiğiniz ürünleri belirleyip tüm ürünlere yapılan indirimlerimizden faydalanabilir, stilinizi güçlendirecek anahtar parçalara sahip olabilirsiniz. Bu fırsat kaçmaz bizden söylemesi!

11.11 İndirimi Ne Zaman Başlıyor?

11.11 İndirim günleri adından da anlaşılacağı üzere 11 Kasım’da başlıyor. Fakat talep çok fazla olduğu için ve müşterilerimizi düşündüğümüz için bu indirimleri 10-13 Kasım arasına yaydık. Satın almak istediğiniz ürünleri inceleyebilir, sepetinizi şimdiden oluşturabilirsiniz.

Neden BSL’yi Tercih Etmelisiniz?

Kasım ayı boyunca birçok giyim markasında indirim görebilirsiniz. Fakat BSL’de diğer markalardan farklı olarak Kasım ayı boyunca müşterilerimizi memnun edecek indirim oranlarına sahip ürünlerimizi görebilir, özel indirim günleri dışında da belirli oranlara sahip özel fiyatlar kategorimizde bulunan indirimli ürünlerimizle Kasım ayını ihtiyaçlarınızı gidererek geçirebilirsiniz. 2024 Sonbahar-Kış koleksiyonumuzda bulunan geniş ürün yelpazemizle aradığınız her ürünü sitemizde bulabilir, ilk alışverişe özel indirim kuponu, 1500 tl üzerine ücretsiz kargo fırsatı, kolay iade süreci ve hızlı kargo hizmetimizle müşteri dostu olduğumuzu görebilirsiniz. 

Kasım indirimleri, yeni sezon için alışveriş bekleyen tüm kullanıcılarımıza kaçırılmayacak fırsatlar sunar. Bu indirimlerle kapsül dolabınız için kurtarıcı parçalar kategorimizi inceleyebilir, çeşitli kesim ve renklere sahip mont kategorimizi inceleyebilirsiniz. Sonbahar günlerini yaşarken bu ayı renklendirecek alışveriş günlerini kaçırmayın ve bizi takipte kalın! BSL’de indirim sensiz olmaz 10-13 Kasım tarihleri arasında sana özel indirimleri kaçırma!

Önceki İçerikJogger Pantolon Nedir?
Sonraki İçerikBlack Friday Nedir?
BSL, 1991 yılından beri kadın giyim sektöründe kalitesi ve özgün tasarımlarıyla tanındı. Sokak stili ve kadın giyim modasında öncü markalar arasına yerleşerek Türkiye ve Avrupa’nın farklı bölgelerinde online ve perakende mağazalarıyla tarzına önem veren tüm kadınlara hizmet vermeye devam ediyoruz. İstediği şeyin ne olduğunu bilen ve ona sahip olmak isteyen güçlü kadınların stillerinden ilham alarak Gece, iş ve günlük hayatı bir araya getiriyoruz. Çizgilerin dışına çıkmak ve kendi güçlü dünyasına seyahat etmek isteyen tüm kadınları ürünlerimizle buluşturmayı hedefliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz