Rahatlığı Şıklıkla Buluşturan Kadın Casual Giyim Modası!

1
353

Konforlu ve Şık Gözükmek İsteyenler;

Günlük hayatın koşturmacası içerisinde hem rahat hem de şık görünmek mi istiyorsunuz? İşte karşınızda kadınlar için rahatlığı şıklıkla birleştiren casual giyim tarzı! Bu tarz, hem günlük aktivitelerde hem de arkadaşlarınızla buluşmada size pratik bir stil sunar. İşte BSL editörleri sizin için casual giyim tarzının ipuçları ve kombin önerilerini derledi:

1. Temel Parçaları Tanıyalım:

Basic Tişörtler ve Üstler: Rahat bir tişört veya hafif bir bluz, casual stilin temel taşlarındandır. Beyaz, gri, siyah gibi nötr renkler tercih ederek farklı kombinasyonlar yapabilirsiniz. Casual kapsül dolabımızın anahtar parçalarından biri, rahat üst giyim parçalarıdır.

Kot Pantolonlar ve Şortlar: Denim pantolonlar her zaman casual giyimin vazgeçilmezidir. Skinny, straight veya boyfriend kesimleri tercih edebilirsiniz. Klasik görünümleri modernleştiren ve konforlu hale getiren denim parçalar, şortlar ve pantolonlar alt giyim olarak anahtar parça olacaktır. Casual giyimin en sevdiğimiz yanı da hepimizin dolabında muhakkak olan parçalar ile kombinlenmesi.

2. Renk Seçimi:

Casual giyimde doğal ve yumuşak renkler tercih edilir. Bej, pastel tonlar, gri ve beyaz gibi renkler sakin bir görünüm yaratmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda bu sezon sessiz lüks akımına eşlik edecek bu tonlar sizi şık ve çabasız gösterecektir.

Hafif Ceketler ve Hırkalar: Kombinlerinizin tamamlayıcısı olarak üzerinize atabileceğiniz salaş bir hırka veya hafif bir ceket, hem sıcak tutar hem de görünümünüze katmanlar ekler, yaz ve bahar aylarında ince gömlekler ceket yerine geçebilir.

3. Ayakkabılar:

Spor Ayakkabılar ve Sneakerlar: Rahatlıkla şıklığı bir araya getiren spor ayakkabılar ve sneakerlar, hem günlük aktivitelerde hem de dışarıda gezintide tercih edebileceğiniz bir seçenektir. Ama biz kadınlar jean pantolonların altına tercih edebileceğimiz topuklu ayakkabılarımızdan da vazgeçemeyiz. Casual modasına neden yeni bir renk gelmesin ki!

4. Aksesuarlar:

Her stil için aksesuar önemlidir çünkü asıl tamamlayıcı olanlar ve stilinizi öne çıkaracak parçalar aksesuarlardır. Aksesuarlar sade ve minimalist olmalıdır. Birkaç ince bilezik, küçük bir kolye veya sade bir şapka, tarzınızı tamamlamak için yeterli olacaktır.

Unutmayın, casual giyimde önemli olan kendinizi konforlu hissetmenizdir. Kıyafetlerinizde kendinizi konforlu hissetmek, stilinizi en iyi şekilde yansıtmanızı sağlar. Gündelik yaşamın temposuna ayak uydururken doğru parçaları bir araya getirerek siz de casual giyim modasını yakalayabilirsiniz. Hazır sonbahar da geliyorken dolabınız da basiclerin, denim pantolonların ve dikkat çekici aksesuarların yerini hazırlayın!

Önceki İçerik2023-2024 KADIN MODA TRENDLERİ
Sonraki İçerikSiyah Elbise Nasıl Hareketlendirilir?
BSL, 1991 yılından beri kadın giyim sektöründe kalitesi ve özgün tasarımlarıyla tanındı. Sokak stili ve kadın giyim modasında öncü markalar arasına yerleşerek Türkiye ve Avrupa’nın farklı bölgelerinde online ve perakende mağazalarıyla tarzına önem veren tüm kadınlara hizmet vermeye devam ediyoruz. İstediği şeyin ne olduğunu bilen ve ona sahip olmak isteyen güçlü kadınların stillerinden ilham alarak Gece, iş ve günlük hayatı bir araya getiriyoruz. Çizgilerin dışına çıkmak ve kendi güçlü dünyasına seyahat etmek isteyen tüm kadınları ürünlerimizle buluşturmayı hedefliyoruz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz